Фенове хванаха Виктор Ергенът в голяма лъжа (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

От края на романтичното предава "Ергенът" вече минаха почти два месеца, но интересът към Виктор Стоянов не намалява. За него се бориха 22 жени, но той избра друга, различна от онези в шоуто.

Всъщност той разбуди духовете именно поради спекулациите за неговата нова приятелка. Оказа се, обаче, че това не са просто слухове, а той наистина се е задомил за красива 25-годишна дама, която е влюбена в пътуванията и карането на мотори като него. Може би това ги е събрало. ЗА НЕЯ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ТУК!

Наскоро Виктор публикува рекламно видео в своя Фейсбук профил, което му изигра много лоша шега, защото наблюдателните му последователи го хванаха в голяма лъжа. Вижте всички подробности тук:

Във видеото Виктор Стоянов рекламира прохосмукачка робот и в кадрите се вижда как кара мотор, тренира, а след това се прибира вкъщи и трябва да чисти, но на помощ му идва рекламирания уред. 

Дотук добре. Ето обаче какво написа той над видеото и с това смути последователите си (публикува се без редакторска намеса):

"Един от минусите на това да си ерген, е че трябва да си чистиш сам… добре че живеем във времена в които това не е съвсем така! 😅 А благодарение на -, мога проста да наема прахосмукачката за ергенския си период. И не само! От тях можете да наемете всичко! А ако случайно нямат това което търсите, ще го намерят специално за вас без проблем!

Винаги си с най-актуалния модел, без да трупаш вещи! Наемаш за избраният срок и връщаш… а ако толкова много ти допада, можеш да го откупиш."


Напомняме, че наскоро Виктор сам обяви, че не е сам и има жена до себе си и част от описанието не кореспондира с казаното от него. "Това реклама ли е или ни казваш, че си скъсал с гаджето", коментира отдолу изненадан последовател.

"Жена означава ли чистачка?!", добавя разгневена дама.

Оказа се, че рекламата само е навлякла главоболията на Ергена и неговите последователи, тъй като сега трябва отново да се обяснява дали има приятелка, защо е написал това в описанието си, защо сравнява жена с прахосмукачка и т.н.

По всичко личи обаче, че той и Мария Тарашманова още са заедно. Доскоро дори посетиха Париж и качиха първата си снимка заедно. ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИТЕ ТУК!