Ергенът Виктор Стоянов вдигна ръце и призна дали е сгоден (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Виктор Стоянов е може би по-обсъждана личност от премиера ни. За кратко време той се превърна в популярен герой от големия екран и личния му живот стана не толкова личен. След като в няколко интервюта призна, че с победителката от "Ергенът" Виктория Капитонова нещата не са се получили и са продължили по пътя си един без друг, се появи слух, че Ергенът не е съвсем ерген. Говори се, че е обвързан от почти година, други пък казват, че връзката му с въпросната Мария е започнала след края на риалити предаването.

Виктор Стоянов гостува на  Петя Дикова, където споделя повече за почивката си в Париж, както и за предстоящото му участие в театрално турне из страната.

„В Париж беше чудесно! Бях си взел четири чифта обувки, но толкова много ходихме, за да разглеждаме, че ми излязоха мазоли на краката. Бях с майка, с братята ми и с още някои хора“ – сподели с усмивка Виктор, визирайки приятелката си.

Той призна, че вече не е ерген.

„Не съм сгоден, нямам халка, но съм щастлив. Не мога да кажа, че приятелката ми е по-добра от 22-те участнички в "Ергенът". Може би е по-подходяща за мен. Това е жената, от която имам нужда, но не искам да споделям повече. Много грешни неща се пишат в някои сайтове, други са на прав път, но искам да запазя щастието за себе си“ – поясни Виктор.

Той призна, че в началото славата и вниманието към него са били шокиращи. Не е можел да отиде до магазина, без да го спрат или снимат.

„Никакво лично пространство нямах. Сега в Париж беше много по-спокойно, защото българите са по-малко и се чувствах в уединение“ – разказа Виктор.


Той уточни, че церемонията в риалитито за раздаване на розите често е отнемала повече от час.

„Напрежението е голямо! Всяка дама чака да чуе името си и не знаеш дали няма да й разбиеш сърцето“ – сподели Виктор.

Сега той се готви за участие в лятното турне на „Ексклузивна актьорска вечер” - поредната мащабна продукция на Кирил Кирилов, най-успешния български продуцент на театрални и музикални спектакли. Именно Кирил Кирилов, с когото до последно работят Стефан Данаилов и Стоянка Мутафова, неотдавна хвърли бомбата в развлекателната индустрия, включвайки Ергена в бляскавата компания на Аня Пенчева, Мариус Куркински, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Албена Михова, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Иво Аръков, Евгени Будинов и поп звездата Мария Илиева.

Турнето започва с представления на 16 юли в Пловдив и на 18 юли във Варна. То ще мине през летните театри на 11 града, като Виктор ще бъде не само водещ, но и ще партнира на дамите в специално писани за него сцени. „От дете си мечтаех да се занимавам с музика“ – призна още Ергена в края на разговора с Петя Дикова.