Хетеросексуалният мъж е виновен

icon
Sofialive.bg

Това твърдение не е породено от пристъп на феминизъм и не съдържа в себе си лоши чувства. Просто първото място за най-кофти част от човечеството със сигурност би отишла при хетеросексуалният мъж. Предвид, че цялата човешка раса сме си ужасни, това не е чак толкова страшно колкото звучи. Все пак някой трябва да заеме първото място. А ако има нещо, което хетеро мъжът обича, то това е да бъде първи. 100% от там идва и цялата традиция с девствената булка. Защо обаче чак така към една определена група хора, може би ще попитате вие? От Sofia Live сме тук, за да ви отговорим съвсем искрено.

Притча за началото на разделението

Представете си детска площадка с пързалка от ония готините като в Мак Доналдс и пясъчник. Ужасна метафора предвид че ще говорим за секс, но все пак. В пясъчника задружно си играят всички сексуални ориентации. Би, А, Пан, Деми, Хомо, още няколко и едно момиче с фамилно име Хетеро си разменят формички за пясък и се забавляват безгрижно. Само момчето с фамилно име Хетеро стои настрана, то си е окупирало пързалката. Единствената причина, поради която отива до пясъчника през 15 минути е за да каже на момичето Хетеро, че иска да я пръсне от е**не, а през останалото време стои на високото на пързалката и я монетизира като кара всички останали да му вършат услуги, за да ползват заграбената от него територия. На Хетеро момчето не му е толкова забавно, но пък притежава най-високата точка на площадката. В някакъв момент от самотното си, шефско място осъзнава, че би си играл само с други големи шефове като себе си. Останалите долу в пясъчника са за е**не, изкарване на пари и малко мразене, ако нещо не потръгне в първото или второто.

Господар на света поради липса на други участници в състезанието

Хетеросексуалният мъж действително притежава света. Белият хетеросексуален мъж пък има оригиналните документи за собственост и ги държи в сейф от времето на хомо еректус. Може жената да е отговорна за живота, може гей обществото да изнася изкуството и културата на плещите си в голяма степен, но ако някой притежава света, то това е хетеро мъжът и никой друг. Просто защото той първи се е сетил да си набие филма, че иска да е най-отгоре. Дори и това му желание да не се пренася често в спалнята в процентно съотношение към пътите, в които се хвали как ще те чука до откат и после те оставя да свършиш всичко, след като толкова искаш жените да имат право да работят, Хетеросексуалният Мъж все пак Е най-отгоре. Дори когато е отдолу. Това е състояние на духа. Можем само да се учим.

Хетеро мъжете и приятелството

Хетеро мъжът не обича да създава приятелства извън собствения си вид. Просто навикът да не го прави вече е дълбоко запечатан на генетично ниво. На първо място в списъка „възможности за стабилна дружба“ са други хетеро мъже, след това се нареждат гей мъжете, но с тях уговорката става на закрити врати и чак накрая се нареждат жените, с които приятелството неизбежно би включвало и желание за секс от страна на героите на нашата статия, освен ако дамите не са грозни/дебели за вкуса им или мъжът не е във възраст, в която вече либидото му не работи. При всички други случаи, няма значение за какво можете да си говорите, колко си умна, забавна, дали можеш да свириш на бас китара, да управляваш три бизнеса наведнъж, владееш боен спорт, пееш и имаш супер интересен поглед над живота, защото ти на първо място имаш вагина, а Господ е създал ключа да влезе в ключалката. Ако настояваш да сте си само приятели, може. Но някой ден, някой ден ако поискаш, отговорът винаги ще бъде разкопчаване на панталон. Хетеросексуалният мъж е единствената част от човечеството, която не може (или не иска?) да възприема всеки около себе си на първо място като личност. Нежеланието му да погледне по-далеч от половите си предиспозиции го превръща в най-неефективно възползващата се от радостите на живота единица на Земята. Ма ако го питаш, той няма да каже така. Тъй че всичко е наред.


Автор и създател на Егото

Имаме подозрения, че Его е друга дума за пиш*а. По същия начин стърчи, присъства на първа линия при вземане на решения и лесно се наранява защото просто ролята му е да виси и да се лашка, докато някой му обслужи нуждите или му набие ритник. И аз да бях праисторически мъж да изляза първи от пещерата, да видя света, да убия леопард, да се върна обратно и благодарение на мен да има хем ядене, хем кожа за нови дрехи, и аз щях да се възгордея. Обаче хетеро мъжете са открили в тази малка победа вдъхновение за създаването на войните, собствеността, парите, опресията над женския пол и практически всичко, което не е наред днес. Звучи екстремно. Изглежда недоказуемо. Но първият леопард и първият ловец знаят.

*Генерализацията не отрича съществуването на множество изключения


Мирела Вселена разсъждава върху взаимоотношенията, които включват секс.

Автор и създател на Егото