Боби Михайлов получи мейл, че финалът на световното ще е в Белоградчик

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Президентът на БФС е получил мейл, в който се казва, че ФИФА има желание финалът на световното по футбол да се проведе на градския стадион в Белоградчик.

“Пиша ви от името на Джани Инфантино, президент на ФИФА. В момента той е много зает, защото трябва да гледа по четири мача на ден, всеки от които с поне 9-10 минути добавено време. Планираме финалът на световното да бъде в Белоградчик. Може ли да запазите стадиона в града, както и някой класен ресторант в региона. Ще се радваме да видим на живо как играете онзи танц с ръцете. Сигурни сме, че музиката на Преслава ще допадне много на катарските шейхове” - четем в писмото, което Боби Михайлов веднага публикува във Фейсбук с възторжен коментар.

“Ето, хората по света ме ценят като ръководител и организатор! За разлика от някои българи, които само искат да ми бият дузпата” - написа легендарният вратар.

“И… да, те ще дойдат” - включи се веднага в Туитър министърът на туризма Илин Димитров, на когото детайлите сякаш убягват, но важното е, че има желание да споделя мисли в социалните мрежи.

Шокиращата новина бе коментирана и от гражданите на Калофер.

“Нормално е да изберат Белоградчик за финала. Искат пустинен пейзаж, а Северозападът го предлага в изобилие. Дано да минат и от тук, че да видят Леденото хоро. Да разберат какво е българщина и хубава природа!” - пишат калоферци с нескрита завист.

Иначе злите езици веднага подхванаха темата и обявиха, че Боби Михайлов е отишъл да се подстригва по случай високите гости, а Рут Колева вече пътува към Белоградчишките скали, за да се снима в странни пози, преди да дойде навалицата.


Най-хубавото е, че Илон Мъск е проследил вълненията около финала на световното и е написал мейл до Боби Михайлов.

“Внимавай с Белоградчик! Аз веднъж похвалих едни скали там и пишман станах. Приятен купон и не забравяй да ми пратиш 8 долара, ако искаш да имаш синьо ченгелче до профила си в Туитър” - пише най-богатият човек в света до най-богатия в родния футбол.

 

Автор: Дон Базилио