Цончо наплю понито в Стара Загора, МВР спира всички погребения

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

За да се отърси от напрежението през изминалата седмица, депутатът Цончо посетил зоопарка в Стара Загора. Умилен от неръкотворната хубост на понито, а и окрилен от чистия въздух и прекрасната природа на Аязмото, депутатът решил да помилва животното.

Не щеш ли, то агресирало и зинало с паст, за да отхапе wanna be златния му пръст. Единствено бързите реакции на Цончо, калени в парламентарни спорове, предотвратили най-лошото - депутатът да стане късоръков. Цончо така се изнервил, че наплюл животното.

“Знаех си! Това създание не е нито българско, нито православно. От него могат да се очакват само беди” - помислил си Цончо и отишъл да потърси утеха при изконно наши животни като магаре, патица и др.

В края на разходката си той седнал на една пейка в Аязмото и бързо щрихирал законопроект за забрана на понитата и изпращането им в Анадола, където те да станат еничари-ибрикчии.

Уикендът поднесе и друга важна новина - МВР спира всички погребения, за да овладее ситуацията, при която хората влизат и излизат от държавата безконтролно, умират от инфаркт, където си пожелаят, а смъртният акт се издава от съседната община. И накрая се оказва, че най-много информация за подземния свят имат не полицаите, а свещениците.

“Няколко трупа се опитаха да ни избягат, но нашите смели служители ги заловиха. МВР вече ще постави сили край погребалните бюра и очакваме в скоро време всичко да е под контрол. Ако трябва, в Шенген ще влезем с катафалка, но ще влезем” - бодро обяви министър Демерджиев.

 


Автор: Дон Базилио