ГЕРБ и ПП-ДБ се разбраха за програмата - връщат “Сънчо” по БНТ1

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Във вторник “Преди обед” ГЕРБ и ПП-ДБ се срещнаха “Лице в лице” “На кафе” и си простиха, след което всичко тръгна по мед и масло, пардон, мас. На лидерската среща политиците се разбраха по най-важния въпрос - програмата. Всички се съгласиха, че “Сънчо” не заслужава да е натирен в БНТ2 и трябва да се завърне триумфално по БНТ1.

Политиците обещаха, че вече няма да живеят в “Паралелни светове”, а ще бъдат “Приятели”. Така българите няма да се чувстват като в Survivor и всеки ще е “Стани богат”.

Лидерите се разбраха, че за да има “Закон и ред: Специални разследвания”, трябва да се сложи край на “Бягство от затвора”.

“Митрофанова трябва да си ходи, за да спрем с тези “Шпионски игри”. С нея не сме “Един за друг” - заявиха от ПП-ДБ.

“Добре, но ако спрете да дуднете на Фандъкова, че София е “Безмилостен град” с “Опасни улици” - опита се да преговаря Борисов.

Лидерите на градската десница обещаха само, че няма да наричат хората от Банкя “Столичани в повече”, ако спрат с тази тяхна “Мрежа от лъжи”.

Разбира се, хармонията между ГЕРБ и ПП-ДБ по основите на програмата не бе посрещната радушно от по-малките партии в парламента.


“Успехът винаги има много “Татковци” - коментираха лаконично от ДПС.

“Аз ще заложа на “Последният печели” - категоричен бе Костадин Костадинов.

От ИТН пък са убедени, че на лидерската среща са яли пици с кристали и са си помислили, че живеят в “Да надживееш Ескобар”.

“Сега всичко изглежда “Бързо, лесно, вкусно”, но всъщност ще видим “Кошмари в кухнята” - анализира Корнелия Нинова.

 

Автор: Дон Базилио