Гешев откри в мазето на “Нексо” криптосланина, увита в Die Welt

icon
Sofialive.bg
Източник: Ива Иванова / Аctualno.com

Прокуратурата нанесе нов голям удар срещу злите сили, които тласкат България към еврото и към все по-топли отношения с Украйна.

Лично Иван Гешев е претърсил мазето на криптобанката “Нексо”, където е открил много зимнина, увита в реакционния немски вестник Die Welt. Нещо повече - той е намерил в един от хладилниците на сградата торта, направена в сладкарницата на съпругата на Кирил Петков - Линда, която на всичко отгоре не е българка, а канадка!

“Спипахме ги! Цялата схема вече е ясна” - заяви говорителката на прокуратурата Сийка Милева, докато дискретно облизваше мъничкото сметана, останала в ъгълчето на устните й.

Антони Тренчев, един от основателите на криптобанката "Нексо", коментира от чужбина, че не се притеснява за лютеницата, сланината и киселите краставички.

“Това е криптозимнина, която не може да се консумира без софтуерен ключ и съответните познания по темата. Със своя интелектуален капацитет прокуратурата може само да се задави. Ще им преседне така, както на Борисов му преседна прекалено голямата хапка Васил Божков. Това не е като да ядеш бонбони в президентството” - категоричен бе Тренчев, бивш депутат от Реформаторския блок.

Всички политически сили коментираха горещата политическа ситуация. Дори Бареков се включи с прозрението, че Die Welt се печата в Костинброд, следователно е мошенически вестник. НДСВ също излязоха от нафталина, тъй като зимнината в килера им е свършила и трябва да натрупат нови запаси.

 


Автор: Дон Базилио