По коя професия се хлътва най-много?

icon
Sofialive.bg
Източник: Pixabay

Наскоро Tinder публикува списък на най-предпочитаните професии за мъже и жени. Някои от списъците са доста неочаквани и за двата пола.

1. Медсестра

Всеки иска някой да се грижи за тях и да бъде до тях, за добро или за лошо. А медицинските сестри наистина го правят ежедневно като тяхна работа. Полагането на добри грижи за хората разкрива вашата по-мека, състрадателна страна и кой не иска партньорът им да бъде такъв.

2. Полицай/полицай

Има причина, поради която има толкова много успешни телевизионни сериали, свързани с полицията, хората ги обичат и ги приемат за техни герои. Жените искат някой да ги защити, а мъжете от друга страна са привлечени от жени, които предприемат действия.

3. Стоматолог

Ярката усмивка прави всички по-привлекателни, това е сигурно. Фактът, че някой ще се грижи добре за вас и ще накара зъбите ви да искрят, вероятно е разковничето тук. Плюс това, горещата зъболекарка Дженифър Анистън, играла в „Ужасни босове“, вероятно също има нещо общо.


 

Още: Защо трябва да си тръгваш винаги в 17.00 ч. от офиса? Учени обясниха

 

4. Адвокат

Трудно е - дори невъзможно - да се намери адвокат, който не е уверен. Тези хора имат харизма и умение да ви накарат с думи да направите всичко за тях. Нещо повече, сериозният дрескод на мъжете и жените, високите заплати и атмосферата на независимост ги правят още по-очарователни.

5. Учител

Винаги е забавно да научите нещо ново, особено когато има някой, който да ви го научи. Лекциите, заедно с факта, че вероятно всеки си е падал по някой от своите преподаватели като ученик в гимназията или колежа, прави учителите желани и привлекателни.

6. Служител на полета

Те са там, за да ви помогнат, когато никой друг не иска или когато никой не знае как. Това вероятно прави стюардесите неустоими за противоположния пол. Също така, според стандартите на всяка авиокомпания, техните работници трябва винаги да изглеждат добре поддържани и излъскани.

7. Журналист

Журналистите, подобно на адвокатите, имат умението с думи да ви накарат да направите всичко за тях. Те знаят как да се представят и определено знаят как да разкажат добра история с подходящи думи. Мъжете и жените, които могат да пленят ума ви с думите си, със сигурност могат да пленят и сърцето ви.

8. Предприемач/изпълнителен директор

Ясно е защо някой може да бъде привлечен от изпълнителен директор или предприемач. Тези хора са тръгнали от нула и са стигнали до милиони левове и това е нещо, на което наистина трябва да се възхищаваме. Това са хора, които постигат целите си, бидейки интелигентни, целеустремени и амбициозни.

9. Архитект

Да си архитект изисква както интелигентност, така и креативност. Архитектите са талантливи личности, които са в състояние да си представят и изградят нещо красиво от нулата, което всъщност е доста подобно на връзка.

10. Готвач

Някои казват, че „любовта идва от сърцето, но минава през стомаха“ и може да са прави. Всеки обича хубаво ядене и особено когато е направен от ръцете на техния значим друг. Плюс това, готвенето за някой друг означава, че се грижите за него и искате да го направите щастлив.

11. Личен треньор

Няма човек, който да не оценява здраво и красиво тяло. Особено, когато имате шанс да постигнете личните си тренировъчни цели с вашето гадже или приятелка, показвайки ви правилния начин да го направите. Това е най-добрата комбинация.

12. Психолог

Тези хора са добри слушатели - това е тяхна работа. Жените със сигурност оценяват добрия слушател, а за мъжете, от друга страна, които могат да имат проблеми с общуването, запознанството с терапевт може да бъде лесният изход.

13. Фотограф

Фотографите винаги търсят „обект“ на интерес и техният любовник не е изключение. Представете си, че имате някой, който иска да улови най-добрата ви страна. Сигурни сме, че това е основната причина, поради която фотографите са толкова успешни в областта за запознанства.

14. Пилот

Тези хора са рядка находка. Умението да управляват самолет от едната страна на океана до другата, прави работата им супер вълнуваща. Добавете към това цялото пътуване и престиж да правите нещо, което много малко хора са в състояние да направят и ще ви стане ясно защо пилотите са толкова желани.