“Възраждане” опита да спре концерта на Джони Деп, но той натисна Enter и… Гешев падна

icon
Sofialive.bg
Източник: Getty Images

Бурният политически живот в България роди нова амалгама от изкуство, протести, правосъдие и… бахур, както би казал Кръстю Лафазанов.

Пуристите от “Възраждане” опитаха да спрат концерта на Джони Деп в София, защото в групата ги дразнят много неща. Първо, какво е това име “Холивудски вампири” и на какво учи децата? Второ, групата не пее на руски и няма нищо общо с православните ценности. Трето, Алис Купър се гримира, което определено е много развращаващо.

“Има ли нужда да изброяваме още?” - отговори тарторът на шпиц командата на въпросите на медиите.

Не щеш ли, в този момент на сцената излязоха музикантите, Джони Деп натисна Enter и мощните тонколони издухаха пишман протестърите като вятър глухарче.

Разбитата шпиц команда се насочи към руското посолство, кой за хонорар, кой да се оплаче на Митрофанова, но в този момент се случи нещо по-важно - ВСС гласува Гешев да бъде освободен от поста главен прокурор. Иди после обяснявай, че нещата не се контролират от американското посолство.

“Ако не бях аз, да построя залата за концерта, Деп нямаше да дойде и Гешев още щеше да е главен прокурор” - самоизтъкна се Бойко Борисов в коментар за бурната вечер.

“Вампири, вън!” - каза Румен Радев и вдигна юмрук, но този път хората не бяха впечатлени от постъпката му.


А самият Гешев коментира загадъчно от Брюксел “Вампирите пеят на живо, което не е лошо, но и в записите има чар. Аз какви записи имам…”.

 

Автор: Дон Базилио