Сузанита с трогателен пост преди раждането на рожбата си - баща й чака момче

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Сузанита е бременна в 9-ти месец и съвсем скоро ще роди, но не у нас, а в чужбина. Бащата на детето е голямата й любов Марк Славов - професионален копиехвъргач. Тя чака момче.

Сузанита вече дори е избрала име на детето си, а майка ѝ Шенай, я подкрепя във всяка една крачка. Може би бебето ще се казва Красимир, но не бързаме със заключенията, тъй като новината за името не е потвърдено от изпълнителката.

Дали майката е намерила нов мъж не е ясно. По нейни думи, най-добре е, когато щастието остане само за нея: "Влюбена съм, но няма да покажа мъжа на живота си! Това не е нужно на никого. Не че толкова вярвам в суеверия, но с Орхан Мурад видях какво е да си постоянно в устата на хората я за добро, я за лошо. Затова щастието е в тишината" - категорична е Шенай. След раздялата с Орхан, с когото не само че не говори, но и не търси никакъв контакт, Шенай се разхубави, отслабна и започна да се грижи за себе си, нещо, което по думите й загърбвала във връзката си с певеца. Също така върна моминското си име Вероника в социалните си мрежи.

"Записах се за танци, тенис, освежих кожата си, чувствам се по друг начин. В момента съм на почивка и съм щастлива и свободна. Мога да се омъжа, ако реша, а може и да си живеем така с моя любим, който не е българин. От години не съм се чувствала така споделена", радва се Шенай.

Сузанита не иска да чува за баща си. Двамата още са в много обтегнати отношения, след като певецът се ожени отново през май. Скандалната певица дори няма намерение да го информира, като се роди бебето. "Той сигурно ще е достатъчно зает в очакване на своето бебе", коментира с тъга и гняв Сузанита.

"Това, че ще ставам баща... за тези неща не се говори, докато не се роди детето. Все още не искам да кажа. Няма нищо лошо да стана баща и на едно момче, Господ си знае работата. Засега ще замълча", заяви изпълнителят от своя страна по повод новината, че ще става отново татко. По думите му той живял богоугодно и правил само добро на хората. "Бил съм и нещастен по някой път, но за кратко - от беди, от предателства. Но съм непоправим оптимист, обичам си живота. Не обичам да говоря за личния си живот", казва Орхан Мурад.

Сузанита написа трогателен пост за мъжа на живота си тази сутрин, която направо разплака феновете й: "


В момент, в който се бях загубила и не знаех на къде да се обърна се появи той. Той е човека, който дойде в хаотичния ми живот и създаде ред по-най хаотичния начин. Ред от който аз се нуждаех. Даде ми голямото си сърце, чистата си душа, уникалната енергия, топлите ръце и прегръдки. Гледаш го в очите и знаеш, че си го чакала цял живот. Знаеш, че е той. Знаеш, че би дал всичко за този човек. Защото той е там. Той е там и в добро и в лошо. Той е там винаги.

А ”винаги” е нещото, което ни кара да се борим. За нас.

Вече не сме двама, вече сме трима. Обединихме душите си и създадохме най-чистата на света. Най-невинната и най-красивата. Душичка с ръчички и краченца,която много скоро ще види бял свят.

Направих правилния избор и ще е най-добрия баща, а аз ще дам цялата си любов на моите момчета, защото те го заслужават.

Обичам ви!", написа изпълнителката.

"Винаги ще съм до вас тати, благодаря ти за всичко. Обичам те!", отговори в коментар нейният любим.

Всичко между тях изглежда по мед и масло и си личи, че са много щастливи и влюбени.