Изхвърлете тези 3 неща от дома си и късметът веднага ще дойде

icon
Sofialive.bg
Източник: Pexels

Сигурни сме, че на всеки един от вас му се е случвало да не се чувства комфортно в своя дом. Имате усещането, че моментът, в който прекрачите прага на входната врата и нещо не е както трябва.

Съществуват 3 вещи, за които се смята, че успяват да окажат влияние върху цялостната атмосфера. Именно те са способни да подтикнат човек към безразличие и апатия. Ако искате час по-скоро да се изчистите от подобно лошо влияние и въздействие, трябва да ги изхвърлите от дома си. Ако направите това, късметът съвсем скоро ще ви настигне и ще се чувствате в пъти по-добре в собствения си дом.

Как да прочистите дома си от застоялата и негативна енергия?

Не казваме, че нещата трябва да се случат на мига. Отделете си една седмица и всеки ден изхвърляйте нещо непотребно от дома си.

Ето и кои са нещата, от които трябва да се отървете:

Изкуствените цветя

Това са мъртви цветя и нямат място в дома ви. Не случайно се твърди, че живите цветя са за живите хора, а мъртвите – за мъртвите.

Не казваме, че всеки ден трябва да подменяте цветята в саксията, но от време на време купувайте живи цветя, които ще внесат положителна енергия и ще ви накарат да се чувствате в пъти по-добре.


Счупени съдове

Не ви препоръчваме да държите в дома си счупени или повредени съдове. Всяка една пукнатина допринася за негативната енергия в дома ви. С времето тя се натрупва и в един момент стигаме до заключението, че се чувстваме прекалено потиснати.

Стари дрехи и обувки

Защо ви е да държите стари дрехи и обувки, като единственото, което можете да постигнете, е да заемат от мястото ви. Много по-добре ще се почувствате, ако зарадвате с тях хора, които наистина се нуждаят от дрехи и обувки.

Избавете се от старите и ненужни вещи. Сами ще се убедите, че това прочистване ще ви дари с много положителна енергия и ще ви накара да се чувствате в пъти по-щастливи там, където сте!