18-годишен второкурсник удиви всички в "Стани богат"

icon
Sofialive.bg
Източник: Стани богат

18-годишният студент Краси Масларов, завършил предсрочно средното си образование, удиви цяла България, като показа завидни знания в "Стани богат" и си тръгна с 20 000 лева.

Красимир втори курс студент в университета в Манчестър. "Преизпълнил е петилетката за 3 години“, пошегува се Билалов и нарече хлапето "ударник“. Водещият не скри изненадата и възхищението си от това колко умно момче седи пред него, въпреки крехката си възраст.

Въпросът "Кой легендарен музикант придобива различен цвят на очите в резултат на сбиване?" го затрудни.  Той реши все пак да пробва късмета си и уцели верния отговор – Дейвид Боуи!

Следващият въпрос, за 30 хиляди лева, беше: "В кой град са знакови архитектурни шедьоври къщите на Паганин, Головин, Томбидис и Мърфи, дело на Иван Иванов?"

Тук Красимир си призна, че няма идея кой е верният отговор и реши да се задоволи със сумата от 20 000 лева и да прекрати играта си. 

Спечелената сума ще похарчи за образованието си и ще инвестира и в стоки и валути. С част от нея ще почерпи семейството и близките си.