След тежък разговор: Ето коя напусна "Ергенът" и разплака Виктор (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

В петъчния епизод на "Ергенът" на 6 май Виктор покани всички момичета на групова среща, на която те вкарваха дискове на различни колове, с което спечелваха привилегията си да имат "бърза среща" с Ергена.

Срещите на някои от дамите продължиха секунди, а на други минути. С най-много "бързи срещи" се оказа Александра, а с най-малко Дениз.

В този епизод една от дамите проведе сериозен разговор с Виктор, на който призна, че няма чувства към него и може би няма да се получи между тях. Тя предпочете да бъде честна с него и да не го залъгва, за което той беше благодарен. 

В края на вечерта се проведе церемонията на розите, на която именно тя загуби битката за последната роза. Дилемата беше между Людмила и Марта. Изборът беше труден, защото в последните епизоди Виктор не говори много с Людмила, а след като Марта му сподели, че има вероятност да се събере отново с бившия си мъж след време, надеждите на Ергена за общо бъдеще с нея бяха заличени.

"Надявам се наистина да намериш това, което търсиш", каза Марта.

"От самото начало те нося в сърцето си. Искам да знаеш, че имах голяма дилема през цялото време - дали да избера себе си или да избера теб. Завинаги ще бъда твой приятел", отговори той.


 

Марта беше категорична, че предаването за нея е преживяване, което ще помни цял живот.