Виктория Капитонова напусна второ предаване и то по собствено желание (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Виктория Капитонова

Виктория Капитонова доби популярност с участието си в десетки риалити предавания като "Мастър шеф", "Ергенът", а сега и "Къщата на инфлуенсърите".

В "Ергенът" тя спечели първото място, но не и сърцето на най-желания и първи ерген Виктор Стоянов. Той в момента е щастливо обвързан с травъл блогърката Мария Тарашманова.

От риалити предаването "Къщата на инфлуенсърите", което се прадава само онлайн, разбрахме много неща за рускинята. Като например, че тя отново се е събрала с приятеля си, с когото е от 2017 година и е 30 и няколко годишен.

В това предаване видяхме едно спокойно лице на Виктория, която през целия си престой там не влезе в нито един спор или конфликт с друг участник в къщата.

През цялото време обаче създаде усещане у нас, че не се чувства комфортно в къщата и че иска да си тръгне - на няколко пъти се самопредложи за изгонване, но на номинациите отново не събра достатъчно гласове, за да си тръгне.

Във вчерашния епизод на "Къщата на инфлуенсърите" разбрахме, че Виктория Капитонова е решила сама да напусне имението, като е дала основателна причина за това на продукцията. Във видео обръщението разбираме, че става въпрос за нещо в семейството ѝ, което е наложило и спешното ѝ заминаване за Русия.

При тази новина най-близкият ѝ човек в къщата Ева Георгиева, която също участваше в "Ергенът", се разплака и се притесни сериозно за рускинята.


Към момента на публикуването Виктория не е споделила повече подробности и можем единствено да предполагаме за какво е ставало въпрос.

Според участниците в риалитито Капитонова е имала планирано пътуване до Франция и се е чудила как да излезе от къщата.