Виктория Капитонова прави интересни схеми и в новото реалити предаване, в което участва (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Виктория Капитонова

Виктория Капитонова не е жена, която обича да стои извън прожекторите. Освен като победителка в романтичното предаване "Ергенът", тя е е популярна и с участието си в Master Chef и способността си да прави вкусни гозби за себе си, семейството си и приятелите си.

За повечето от нас е ясно, че Капитонова влезе в ново реалити предаване, което се излъчва онлайн в Youtube канала на влогърите и певците Павел Колев и Ицака, наречено "Къщата на инфлуенсърите". Събрани са 14 инфлуенсъри от цялата страна, които трябва да живеят заедно в една къща в продължение на месец. Спят в обща стая и имат право да използват телефони и техника само по 2 часа на ден. Знаменитостите ще се гмурнат в серия от индивидуални и групови игри, чрез които да докажат качествата си и в края на всяка такава ще има елиминации. Наградата за победителя е 15 000 лева.

В последния епизод обаче станахме свидетели на интересна случка. Рускинята в лисича кожа реши отново да завърти интересни схеми. Аниста беше първата, която трябваше да напусне къщата, но Капитонова реши да попита продукцията дали може да се жертва и да напусне тя, вместо съпругата на Кристиан Чарли Танев. Естествено, от предаването не й позволиха да направи това, а тя самата сподели, че е съвсем възможно този неин ход да е дълго обмислен и да е направен с определена цел.

Дори след тръгването на Аниста Виктория продължи да говори на съквартирантите си как на следваща елиминация трябва да гласуват за нея и да си тръгне. Добави и че нарочно се е бавила на играта с пускането на ток (участниците трябваше да преминат с интересен интрумент през лабиринт пълен с ток и на всяко докосване на метала, ги биеше силен ток). Рускинята отбеляза много добро време от около три-четири минути, което някак не ни се вярва да е било нарочно.

Въпреки тези събития, тя изглежда доста по-спокойна, отколкото в "Ергенът". Гласът й почти не се чува и не участва в конфликти и интриги. Дали това е просто затишие пред буря, вероятно предстои да разберем в следващите епизоди.