Wild Summer, Wild Thoughts

icon
Sofialive.bg

Лятото и тази година ни изненада. Не само с рязкото повишение на температурите, но и с новото парче на на DJ Khaled, озаглавено “Wild Thoughts”, в което блести нашата така любима Риана. Свежо, грабващо и предизвикателно. И парчето, и клипът към него.

Издигайки стила на пиедестал като едно от задължителните неща това лято, няма как да подминем този на аренби/поп звездата. Риана отново провокира със своето освободено поведение и оригинален стайлинг, оставайки вярна на себе си и имиджа си.

Пускайки клипа на “Wild Thoughts”, първото нещо, което ни прави впечатление, бяха ярките цветове. Да - жълто, червено, зелено и синьо са хитът на летния сезон. Те олицетворяват лицето на лятото и няма как да останат незабелязани (вие също, когато сте облечени с тях). Какви дрехи ли? Изрязани и свободни. Crop top-ът отново си проправя път към най-горещите попадения за сезона.

rihanna wild thoughts image

Като допълнение към ярките тонове идват аксесоарите. Колкото по-обемни са те, толкова по-добре. Обеци, колани, слънчеви очила без рамки, гривни, часовници - имаме възможността да експериментираме с тях и да ги комбинираме по най-различни начини. Изисква се единствено доза въображение за резултат, който впечатлява.

В този ред на мисли, няма как да се абстрахираме от ярко червеното червило. Един признак на женственост и съблазън, тайнственост и изисканост. И неоспорима, вечна класика. Rouge цветът за устни е задължителен това лято. Отново.


Текст Мина Георгиева

Оранжевото й отива, обича приятелите си, а като остарее ще се облича стилно и цветно