Бойко дава пистолета си на Украйна, пише писмо на Валерия от “Ергенът”

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Окрилен от срещите си с любящите избиратели Бойко Борисов намери още един елегантен начин да покаже колко голям евроатлантик е. Той изпраща в помощ на Украйна пистолета си, познат на широката публика от “онези снимки” в спалнята.

“Някои политици са против изпращането на оръжия за Украйна, но аз не съм от тях. Каквото мога - давам. А и Тома Биков, който е бил актьор в театъра в Стара Загора, ми припомни правилото - ако има пушка на сцената, до края на представлението трябва да гръмне” - поясни усмихнат Борисов пред журналисти, но след това се изнерви на въпросите за банкнотите в шкафчето.

“Сега ще изкарате, че и картината на Полък е била в спалнята ми и съм я укривал, но аз такива драсканици не харесвам. Защо не ме питате за боксерките? Гледахте ли филма за Навални? И аз съм имал такива премеждия. Дойде една прекрасна госпожа и вероятно докато съм спал, ми е намазала боксерките отвътре с някакво вещество, защото няколко дни ме сърбя чаталът. Мислех, че е нещо от менискусите, но сега ми се изясни всичко” - заяви Борисов пред онемелите от възхита репортерки.

Настъпилата тишина го вдъхнови за мисловен скок и той неочаквано заговори за “Ергенът”.

“От няколко дни ходя с черното кожено пардесю и се почувствах подмладен. Затова написах писмо на Валерия от “Ергенът”, няма само пианистът да пише. Така и така повече няма да съм премиер, реших да я поканя в нашата партия. Ще направим ГЕРБ Манекенки. Имаме нужда от млади и свежи лица. Проблемът е, че в имението има много лампи и Валерия още не е намерила под кой лампион е писмото ми. Аз затова исках лично да й го дам, ама не ми разрешиха” - заяви Борисов и прекрати импровизирания брифинг, като не пропусна с последните си думи да уязви политическите си противници.

“Отивам на брънч” - каза той.

 


Автор: Дон Базилио