Бойко създаде армия "Менделсон" и поведе колоната към Барселона

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Вдъхновен от събитията в Русия през уикенда, Бойко Борисов създаде частна армия "Менделсон". Както подсказва името, мисията на военното формирование е да прави любов, а не война. Негов химн е Сватбеният марш, част от пиесата на Менделсон "Сън в лятна нощ", но при по-големи победи на бойното, пардон, на любовното поле ще се изпълнява и "Бяла роза".

"Тръгваме за Барцелона, за да покажем, че любовта е над всичко. Над луксозните къщи, над бутиците, над проклетите ДНК тестове и т.н" - заяви пълководецът Борисов.

"Ще се придвижваме максимално бързо, защото не очакваме съпротива, особено от хубавите митничарки и служителките на гранична полиция. Няма да пролеем кръв, освен ако не срещнем девици по нашия любовен Ел Камино. Барцелона, готви се! Един фен на "Реал Мадрид" идва да те превземе и да ти покаже една сглобка!" - отсече Бойко Борисов пред смаяните репортерки, които тъкмо осъзнаха, че са с високи токчета, а ще трябва да отразяват Похода на любовта в продължение на няколко дни.

За главен обучаващ на елитните части "Менделсон" е назначен Кубрат Пулев, който има опит в бързите атаки от историята с Джени Суши.

Разбира се, медиите веднага направиха аналогия с прозвището на Пригожин - Готвачът на Путин, и нарекоха Бойко "Любовчията на Путин", а по-независимите издания използваха израза "Газификаторът на Путин".

Ще следим с трепетно вълнение Похода на любовта и дали Борисов ще се ожени за своята Дулсинея или всичко ще приключи позорно с тайно споразумение. Засега разполагаме само със скучното и втръснало на всички съобщение на Външно, че при движението на "Менделсон" из Европа няма пострадали български граждани.

Иначе от новата армия най-недоволни са хората, които изляха сума ти бетон в Родопите, защото интересът към техния пилон спихна.


 

Автор: Дон Базилио