МВР ще съблича и ще кара да клякат всички, които имат среща с Гешев

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Войната между МВР и главния прокурор се разпалва все повече и придобива мащабите на специална междуинституционална операция, научи нашият кореспондент по въпросите на събличането.

Докато е на загадъчно посещение в Ню Йорк (пресцентърът му не дава информация за пътуването) и всички се чудят дали е пътувал в самолета със семейството си, главният прокурор даде телевизионно интервю, в което разкритикува вътрешния министър Демерджиев.

МВР реагира светкавично и обяви, че занапред ще съблича и ще кара да клякат всички, които имат среща с Гешев.

Събличането и клякането се налагат, за да не може човек да скрие опасни вещества на мястото, където слънцето не огрява.

“За правилния процес на събличане и клякане ще съблюдават експерт от Израел и експерт от Холивуд. Смятаме, че в Холивуд разбират от събличане повече от Иван Гешев, затова ще се доверим на тяхната експертиза”, се казва в съобщението на МВР.

Междувременно се носят слухове, че бронираният автомобил на Гешев също ще даде интервю относно атентата. Очаква се и той да се разграничи от версията за мощен взрив, тъй като пораженията по него бяха минимални.

Темата коментира и Бойко Борисов. “По мое време нямаше такова своеволие. Мата Хари идваше и се събличаше, но всичко ставаше по естествен път, а не чрез МВР акции” - анализира бившият премиер.


 

Автор: Дон Базилио