По профилните снимки ще ги познаеш

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Новото мото е - по профилните снимки те посрещат, а по постовете те изпращат. Всеки един акт в социалните мрежи е показателен за това какъв човек си и може да се учудите, но има хора, които ще твърдят, че ви познават дори ако само са разгледали профила ви и се присмиват на снимките ви от 2010 година. И са прави. Особено за профилните снимки. Ето защо:

 

Цветя

Профилните снимки на цветя определено крещят "Аз съм жена на средна възраст". Хиляди пъти по-добре е да сложиш снимка от 90-те, отколкото на теменужките в градината.

Без профилна снимка

Това определено е съмнително и подсказва или че си детенце или странен тип - вероятно опасен човек, чиято покана за приятелство определно не трябва да приемаш.

Бални снимки


Дори и да не си посочил/а годините си, ако сложиш снимка от бала всички знаят - този/тази е на 19 години или най-много студент първа година. След това профилните снимки са такива от дискотеки, от Студентски град, НДК, Народния театър и т.н.

Сватбени снимки

Е, хората, които са омъжени/женени няма как да дадат около 500 лева за фотограф и професионални снимки и да не използват една от тях за профилна. Виждаш роклята/костюма - този вече е зает. Няма да му пращам покана за приятелство.

Общи снимки за общи фейсбуци

Само на мен ли общите фейсбуци на обвързани или женени двойки са ми странни - "Станимир обича Милена"? Не за друго ами защото има голяма вероятност тези хора да имат колеги, приятели, с които все пак да искат да си напишат някоя или друга шега и е силно вероятно при наличие на фейсбук това да не се приеме добре от половинката. Представете си на приятелите им какво е - чудят се дали си пишат с Петя или с Мирослав - да маникюр или на мач да ги поканят...Ами след раздялата? На кого остава този фейсбук и как ще се нарича?