Дениз Хайрула се оплака от хейтъри. Ето какво й причиниха (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Романтичното предаване "Ергенът" вече е в историята, но феновете на предаването, както и участничките в него се вълнуват все още - почти година след заснемането му. Всяка гостува на Николаос Цитиридис след напускането си. Дойде ред и на финалистката в шоуто - Дениз, която не успя да получи последната червена роза.

Дали е разочарована, вярно ли е, че е открила свой собствен ресторант и какво се случва с нея след "Ергенът"? На всички тези въпроси, тя дава отговор в "Шоуто на Николаос Цитиридис":

"При мен е същото като преди. Аз си действам по моите си задачи и професии. Постоянно някой ме снима и иска да се снима с мен дори на моменти се стряскам, защото си гледам в телефона и някой ми казва "Дениз!". Но това е сладко - правят го най-вече дечица. Другото голямо нещо е, че преди да участвам в предаването, за зла участ, ми беше изтрит профила в Инстаграм, но благодарение на "Ергенът", отново се възвърнах. Преди няколко дни обаче отново ми беше изтрит. Явно е хейтърска атака - много хора са ми репортвали профила наведнъж. Пишеше, че е заради сексуално съдържание. Не знам кое му е било сексуалното.", сподели тя.

В момента плеймейтката поддържа профилите си единствено във Фейсбук и Тик Ток. 

Тя разкри още, че има ресторант: "Този ресторант е на един много голям мой фен, който реши да си го кръсти с моето име. Този човек не иска нищо от мен, освен да му рекламирам ресторанта".