Известна чалга певица ще се бори за сърцето на Ергенът 2

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Мощно тунингованата, но не особено успешна фолк певица Джия ще плете любовни мрежи за пианиста Евгени Генчев във втория сезона на риалитито "Ергенът" по bTV.

Според седмичника "Фактор" 29-годишната чалгарка, чието истинско име е Гергана Анчева, ще бъде основна фигура в масовото съблазняване на новия ерген, който ще наследи нашумелия Виктор Стоянов.

Твърди се, че Джия целяла да напомпа рейтинга си и така да натрупа повече участия по чалготеките. По същия начин някои от  първия сезон си вдигнаха значително акциите и продължават до днес да се радват на внимание в социалните мрежи.

По всичко личи, че основното оръжие на Джия ще бъде знойната ѝ фигура и пищните форми, които хващат несъмнено хващат окото на любителите на силикона.

Дали обаче певицата ще успее и с други козове в акцията си по съблазняването на ергена Евгени Генчев, ще се види скоро в предаването, което по предварителен план трябва да стартира в ефира bTV другия месец.

Твърди се, че за близо 30 г. Джия така и не случила на голяма любов. Последното ѝ гадже миналата пролет бе футболистът Радослав Цонев, с когото явно нещата не са се получили и оттогава певицата е била свободна, за да влезе в кастинга на "Ергенът" 2.