Михаела от "Игри на волята" показа кой е мъжът до нея (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Михаела от четвъртия сезон на "Игри на волята" едно от най-красивите момичета в предаването, което сякаш до момента не се е изявило много. Гласът ѝ почти не се чува. Тя не се оплаква от условия, не участва в скандали, а просто играе. Виждали сме я в коалиция с Ралица и Джаферович, но до момента не сме уселити тази дружба да ѝ влияе особено негативно.

Михаела освен красива и спортна натура, се оказа и обвързана, вероятно за жалост на мъжката аудитория. Мъжът до Михаела се казва Краси и той също е почитател на спорта. Той е любител на екстремното, а от снимките в профила му в Инстаграм виждаме, че двамата споделят и други общи хобита като каране на мотори.

Самата Михаела води групови тренировки в спортен център в София, а в залата често присъства и любимият ѝ, видимо от снимките и клиповете в профила ѝ.

View this post on Instagram


A post shared by Mihaela Todorova 🪂🏍 (@mihaellat)

Описанието на една от общите им снимки гласи: "

Да избера теб. Да избереш мен. Не заради нужда, а заради желание - защото никой друг не ти дава онова, което усещаш с мен. Защото с никой друг не усещам онова, което усещам с теб. И никой друг не ни изпълва и допълва, така както двамата го правим един за друг. Заедно. Защото ти си точно такъв, какъвто имам нужда и трябва да бъдеш, за да ми дадеш онова, което ми е необходимо. Защото пасваш на полета ми, на пътя ми, на мечтите ми. Да избера теб. Да избереш мен. Всеки ден. Това е всичко, от което има нужда любовта, за да се случва. ❤".

Очевидно двамата са много влюбени и държат на връзката си.