Александра Богданска сподели тайната на добрата й фигура - Разковничето е в тази лунна диета

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Александра освен бивша съпруга на Лудия репортер Даниел Петканов и майка на прекрасния им син Габриел е и успешен модел у нас, която дори след раждането си е търсена от много компании и е голяма конкуренция на по-младите в бранша. Всички се чудят обаче как постига тази фигура. Наскоро тя сподели с последователите си в Инстаграм, че всяка година спазва житния режим на Петър Дънов, чрез който отслабва и пречиства организма си.

Съвсем наскоро обаче тя разкри, че освен житния режим, спазва и лунна диета, при която храненето зависи от фазата на луната и обясни подробно на последователите си какво да направят, ако искат да тръгнат по нейните стъпки. 

“Пълнолунията, но особено Суперлунието, винаги насочват вниманието ни към това, което трябва да бъде освободено от живота ни.” - пише астроложката Ивелина Пенчева. Това го прави чудесен момент, в който да се разделим, освен с неща, които ни пречат в личен план, така и с излишни килограми.

От известно време насам Алекс споделя, че има сериозни проблеми със съня и не успява да се наспива. След поредната безсънна нощ била твърдо решена да започне лунната диета и съответно се разровила из интернет да проучи повече за нея. За радост, споделя наученото и със своите последователи паралелно. Първата нощ ще прекара изцяло на течности с цел да пречисти организма си от токсините и задържаните течности.