Къде се пече Виктория Капитонова от "Ергенът"? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Около два месеца след краят на романтичното предаване "Ергенът", а една от участничките - рускинята Виктория Капитонова е отново в центъра на медийното и общественото внимание. Тя спечели предаването, но не и сърцето на най-желания ерген в България - Виктор Стоянов.

Наскоро мрежата гръмна от снимки на Виктория Капитонова, която се пече на родното Черноморие, а именно Созопол, в компанията на доста по-възрастен от нея мъж. Кадрите са от Фейсбук групата "Ергенът". 

За човека до Виктория се твърди, че се казва Дидо, по прякор Културиста. Въпреки че е забелязана с въпросния човек по време на почивка, Капитонова твърди, че е сама и няма мъж до себе си.

Напомняме, че в предаването сподели, че най-голямата й мечта е да получи скъп часовник, но явно новият ѝ приятел не обича да прави подаръци или нещата между тях не са толкова сериозни, тъй като още не го е получила.


"Личи си, че е стиснат, ако не беше, щеше ли да я води на родното море, щеше да я заведе я в Гърция, я в Италия.. ", коментират фенове.

Вероятно Виктория иска да пази личния си живот не толкова достъпен за феновете си и дори и това да е нейния приятел, ще го обяви доста по-нататък.