Александра Богданска и Даниел Петканов се събраха отново? Отбелязаха странна годишнина! (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Личен архив

Разводът на Петканови е факт от доста време, като много лесно решиха как да разпределят грижите си за Габриел, така че той да не чувства липсата на нито един от тях. Двамата уж запазиха приятелски отношения, но от доста време не бяха споделяли общи кадри.

Вчера обаче качиха обща снимка, с която разбуниха духовете около това дали отново не са се събрали. Те отбелязаха странна годишнина - една година от операцията на носовете им при известния хирург в Турция.

"Най-хубавото нещо, което според мен, човек може да направи, когато има някакъв комплекс е да приеме себе си такъв, какъвто е и да осъзнае, че важността, която придаваме на комплексите си е многократно по-висока от това, което другите хора виждат. Те не виждат реално нашия комплекс, а по-скоро усещат несигурността у другия, породена от комплекса", пише Петканов.

Александра е по-пестелива откъм изказвания и само написа, че е доволна от интервенцията и че е минала точно година от нея. 

В профила си в Инстаграм Богданска отново се похвали с огромен букет от над 100 рози. Подобен такъв беше получила, когато замина лятото на почивка в Гърция. От кого са? Още не е ясно.