Виктор Стоянов и Мария вече изобщо не се крият: Ето къде се гушкат (СНИМКИ И ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

За всички е ясно, че Виктор Стоянов и Мария Тарашманова са заедно, защото няколко снимки и сторита ги разкриха. Вече не се крият и свободно демонстрират връзката си в социалните мрежи.

Като типичен травъл блогър Мария постоянно публикува снимки и клипове от пътувания в България и чужбина, а последното ѝ общо пътуване с Виктор е от Искърското дефиле. На един от клиповете се вижда за секунда как на фона на прекрасната гледка, двамата са потънали в прегръдки. Това е първият път, в който ги виждаме малко по-близки от обикновено.

."Гледката е към Гара Бов от завоя в махала Шушек - локация за всички, на които не им се ходи. Буквално с това наименование ще ви излезе в Гугъл. Намира се до пътя, като тръгнете към Заселе. Паркирате до антената и влизате в храстите", обяснява Мария за необичайното място, на което се намира.

Дни по-късно Мария отново сподели снимка, на която е облегната на рамото на първия ерген на България и видимо от кадъра и той се чувства добре в нейната компания.


Последователите на двамата коментират засилено с пожелания за много щастие и любов. "Ох ергенът вече не е ерген! Страхотна гледка благодарим ти за което!", гласи един от коментарите. Виктор обаче отказа в последното си телевизионно интервю да говори за Мария, а само сподели, че е щастлив и не е сам.