Мъжете никога не биха си признали тези неща

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Казват, че всяка жена е загадка. А мъжете? Те също имат своите тайни, които пазят само за себе си. Ние ще ти разкрием какво един мъж никога не би признал на жена.

Някои неща мъжете пазят само за себе си. Кои са техните тайни, какво един мъж никога не би признал на жена?

1. “Обичаме уверени момичета”

Мъжете възприемат жените така, както те самите се възприемат. Ето защо един мъж може да предпочете харизматично момиче с малко извивки пред топ модел с личностни проблеми. Самочувствието и увереността в себе си прави една жена много по-привлекателна физически.

2. “За мен е важно как изглеждаш”

Мъжете не се интересуват дали техните половинки са обличат модерно или не. Всеки от тях обаче иска да види жената, която обича, в “секси смарт” стил. Едновременно секси и елегантен имидж, който обаче е лишен от вулгарност. Важно е да се знае, че мъжете обичат с очите си.

3. “Не знам как да го направя”


Да бъдеш “истински мъж” в очите на една жена е много важно за мъжете. Ето защо те ще се заемат с всяка работа, независимо дали са сигурни в крайния резултат. Мъжете искат да бъдат силни и умни пред дамата, която обичат, независимо дали имат представа как да поправят този сешоар или не.

4. “Чувстваме се изгубени, когато задавате сложни въпроси”

Жените обичат да задават въпроси като “Дебела ли съм?”, правейки тъжно изражение, но запазвайки парещ поглед. Няма думи, които да изразят колко точно мъжете мразят да отговарят на тези въпроси. Ако дадена рокля прави жената да изглежда по-едра, мъжът ще забележи това, но все пак ще отговори с комплимент, мислейки, че тя иска това.

5. “Не мога да си го позволя”

Мъжете винаги се състезават и това не е тайна. Те се съревновават с приятели и познати и мразят да приемат неуспехите. Мъж просто не може да каже на приятелката си, че не може да си позволи нещо.

6. “Ревнувам те”

Мъжете не изразяват чувствата си открито. Обикновено, когато види приятелката си да флиртува с друг, той няма да издаде емоциите си. Отвътре обаче те буквално ще кипят.

7. “Харесвам сестра ти /приятелката ти”

Това е просто. Ако жената мисли, че нейната приятелка или сестра изглежда добре, то няма как и мъжът ѝ да пропусне този факт. Той ще я хареса и ще мисли за нея, макар че никога няма да го каже на глас, разбира се. Глупаво е жената да мисли, че любовта на мъжа го прави сляп за други жени.