Изненада за Лефтеров: Заедно ли са Мирела и Валери от "Игри на волята" (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Всички, които гледат четвъртия сезон на "Игри на волята" знаят, че Мирела и Лефтеров са бивши гаджета, които са се разделили около не повече от година преди предаването. Наблюдават се искри между двамата във всички смисли на думата.

Когато Мирела се обединява в женска коалиция с Ралица и Джаферович, Лефтеров веднага скача и решава да поговори с нея за това да не бъде толкова наивна, защото ако е, тя ще бъде следващата номинирана.

От този разговор разбрахме, че двамата не са си безразлични. Той я защитава, въпреки че не са заедно, а тя дори се разплака, защото очакваше от него по-топло отношение, а той стана и си тръгна след казаното.

В рекламата за следващия епизод обаче се прокрадва причина да мислим, че се заражда любовен триъгълник. Валери, също от племето на Безстрашните, сякаш намеква на Мирела, че има чувства към нея, а след това леко я потупва по дупето, за да го изчисти, а тя му благодари.

Бърза проверка на профилите на двамата в Инстаграм разкрива, че след предаване те отново са в обща компания, а на много от снимките дори са един до друг и демонстрират интересна близост.

Сега се заражда и въпроса "Къде е Лефтеров и какво става с него?". Той също е на снимките, но в страни от Мирела, което може да ни говори само едно - двамата окончателно са се разделили, Мирела и Валери може би са заедно, а Лефтеров няма против връзката им.

View this post on Instagram


A post shared by Iliyan Tsvetkov (@itsvetkovv)