Пламна голяма и неочаквана любов в "Игри на волята"

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Съвсем неочаквано в четвъртия сезон на „Игри на волята” ставаме свидетели на големи любови - първо Виктория и Цецо, а сега и Гого и Фейгин. Това, че са от различни племена не е пречка към това постоянно да се наблюдават и да си пращат усмивки и закачливи погледи на Арената.

Това не остава незабелязано и от останалите участници. Тяхната "игра" бе разкрита от Велислава от Супергероите, която в петък напусна Играта. Първо домакинята сподели своите наблюдения с Гого на битката за елиминация, които той изобщо не отрече, а дори потвърди това подозрение.

Връщайки се в племето си за последен път Велислава реши да сподели разговора си с Фейгин, която се изчерви и дори разплака. Това потвърждава предположенията, че между двамата наистина е пламнала голяма искра.

Велислава изгуби елиминационната битка от Георги и не успя да се прибере при племето си, но въпреки това като типичен Купидон предаде нежните поздрави от Фейгин на Гого, който ги прие с много топла усмивка. След това на синхрона сподели, че не го е очаквал и тази вест много го е зарадвала. Любовната искра не остана скрита и от водещите, които директно попитаха плувеца дали има сърдечна тръпка. „Така се очертава”, отговори Георги.

Преглед на Инстаграм профилите им не показва да имат общи снимки, но може би все още не искат да се разкриват и има какво да видим от следващите епизоди.