Браво, момчето ми!

icon
Sofialive.bg

Ясно ти е, че си плащаш билет за комедия с доста мръсотийки и инфантилен хумор, която в Щатите даже е забранена до 18. Ето за какво говорим - Сандлър сега е разюздан баща, който се натриса на сина си точно преди сватбата му, нищо че не го е виждал от десет години. Синът пък е младата надежда Анди Самбърг - също от бандата на шоуто Saturday Night Live и човекът, който заедно с Джъстин Тимбърлейк изпя закачливия хит „Dick in a Box" през 2006-а.

Но на американците явно най-вече им е бръкнал отзад самият сценарий, в който, някъде около 1984-та, 12-годишният тарикат Дони (Сандлър) сгащва натясно една от учителките си върху някакво пиано. Или май става обратното. Както и да е, резултатът е следният: тя забременява, после я пращат в затвора за мърсуване с малолетен, а на Дони му се налага да отглежда сам техния херувим (Самбърг), героично кръстен с името Хан Соло. После ханът бяга от вкъщи и става мощен бизнесмен, а баща му (след кратка телевизионна слава поради споменатата клавирна увертюра) удря тинестото дъно и данъчните го хващат директно за топките заради неплатени сметки. Така че Дони отново довтасва при синчето (който технично си е сменил името на Тод Питърсън), за да измъкне някакъв кеш от него, иначе ще му се наложи да палне направо към затвора.

Режисьор е Шон Андърс, който направи Тя не ми е по джоба през 2010-а, по едно време в ключова роля цъфва самият Ванила Айс, а из саундтрака се шляят парчета на Металика, Ван Хейлън, Дъ Кълт и дори на Ню Кидс он дъ Блок.

с една дума
БАЩА. През 1998-а британската преса гръмна със сензационна новина - 12-годишното англичанче Шон Стюърт стана най-младият баща в света, а майката Ема Уебстър се оказа по-голяма от него с цели три години.

Текст Виктория Касабова